Zondagsrust - Morgen zijn onze producten weer te bestellen Lees meer
Beste bezoeker, Bedankt voor uw interesse in onze producten. Vanuit een christelijke levensovertuiging zien we vandaag, zondag, als een rustdag. Het is daarom vandaag niet mogelijk om onze producten te bestellen. Morgen staat het hele AKROH-team weer klaar om uw bestelling of aanvraag te behandelen. We wensen u een fijne zondag en zien u graag terug op onze website! Met vriendelijke groet, AKROH Industries
Laagste prijs garantie
Snelle service & kwaliteit
GRATIS verzending

Over AKROH Industries

AKROH Industries is opgericht in 2011 door Arend-Jan Horst in Zwolle, Nederland. Startend met een klein aantal producten groeide het elk jaar en is het nu een internationaal opererend productiebedrijf dat zijn zeer brede assortiment naar meer dan 50 landen over de hele wereld exporteert.

Wij hebben een gedegen reputatie opgebouwd door onze kwaliteitsproducten, snelle levertijden en een persoonlijke service. Een groot deel van het assortiment wordt verkocht aan de agrarische markt, maar hiernaast hebben we ons ook gespecialiseerd in artikelen voor de automotive branche.

Over AKROH

AKROH Industries heeft een brede lijn kentekenplaathouders, van auto tot scooter van motor tot vrachtwagen. Alle typen kunnen wij leveren, net als trekhaakdoppen en meer. Daarnaast kunnen we deze en andere kunststof producten voorzien van een reclamebedrukking of spuitgietlogo. Zo sluiten onze producten naadloos aan op uw eigen huisstijl. Maatwerk noemen we dat.

Wilt u een product dat niet in ons assortiment zit? Er is heel veel mogelijk bij AKROH, vertel ons wat uw wensen zijn en wij vertellen u graag wat er mogelijk is.

Waarde gedreven
Onze bedrijfscultuur is opgebouwd uit een stelsel van waarden, normen en gedragingen:
  • Eerlijk, oprecht en verantwoordelijk handelen;
  • Met respect voor alles en iedereen om ons heen;
  • Kwaliteit leveren, zonder compromis;
  • Ondernemend en vernieuwend in het belang van de klant en medewerkers

Neem hier contact op.