Zondagsrust - Morgen zijn onze producten weer te bestellen Lees meer
Beste bezoeker, Bedankt voor uw interesse in onze producten. Vanuit een christelijke levensovertuiging zien we vandaag, zondag, als een rustdag. Het is daarom vandaag niet mogelijk om onze producten te bestellen. Morgen staat het hele AKROH-team weer klaar om uw bestelling of aanvraag te behandelen. We wensen u een fijne zondag en zien u graag terug op onze website! Met vriendelijke groet, AKROH Industries
Laagste prijs garantie
Snelle service & kwaliteit
GRATIS verzending
30 april 2024

Bedrukte kentekenplaathouders voor de aanhangwagen

Nu de grenzen weer open zijn, gaan mensen weer massaal op vakantie naar het buitenland. Ook bouwvakkers zijn enorm druk door de grote vraag naar woningen. Dit zijn allemaal redenen om een nieuwe aanhangwagen aan te schaffen. Overal zie je  aanhangwagens, bakwagens, paardentrailers, kippers en andere aanhangers. Met de bedrukte kentekenplaathouders voor de aanhangwagen creëert u meer naamsbekendheid.

Meer naamsbekendheid.

Mensen komen er bijvoorbeeld vaak achter dat ze een aanhangwagen nodig hebben, als ze bij een woonwinkel staan en de materialen niet in de auto passen. Als verkoper, verhuurder of leverancier van aanhangwagens, is een kentekenplaathouder essentieel om uw eigen bedrijf te promoten. Op deze manier creëert u eenvoudig meer zichtbaarheid op de weg.

Kentekenplaathouders met logo en tekst.

AKROH is de specialist in kentekenplaathouders met eigen logo of tekst. Zo laat u geïnteresseerden zien, dat zij de aanhangwagens het beste bij uw bedrijf kunnen kopen omdat er al meerdere aanhangwagens op de weg rijden. Doordat het bedrijf beter zichtbaar is, is er een grotere kans op meer aankopen. Dit geeft de consument vertrouwen dat zij bij u aan het juiste adres zijn.

Speciaal voor aanhangwagens hebben wij een aantal kentekenplaathouders op een rijtje gezet: Klik hier voor de kentekenplaathouder met tekst voor de aanhangwagen. Klik hier voor de kentekenplaathouder met tekst voor paardentrailers en kleine aanhangwagens. De kentekenplaathouders zijn eenvoudig te monteren. De kentekenplaten zijn eenvoudig te verwisselen door ons ons klik systeem.

Ontwerp eenvoudig uw kentekenplaathouder in 3 eenvoudige stappen.

De kentekenplaathouders voor uw bedrijf zijn eenvoudig te ontwerpen met onze opmaaktool. In 3 stappen ontwerpt u een kentekenplaathouder.

Stap 1: Kies uw model. Kies een kentekenplaathouder voor het type voertuig. Wij bieden platen voor auto’s, motoren en veel meer. Daarnaast is het ook mogelijk om een emmer, gereedschapskist of trekhaakdop te laten bedrukken met tekst of logo. Een ideale manier om reclame te maken!

Stap 2: Maak een ontwerp op maat. Bepaal de bestelhoeveelheid en maak uw eigen ontwerp via de opmaaktool. Upload uw logo in EPS-of AI-formaat en maak een tekst in de gewenste kleur en grootte. U kunt meteen bekijken hoe het eruit gaat zien! Komt u er niet uit? Wij staan altijd klaar om te helpen.

Stap 3: Bestellen afrekenen en monteren. Als u helemaal tevreden bent met het ontwerp, plaats dan het product eenvoudig in de winkelmand. U kunt nog verder winkelen of meteen afrekenen, wij gaan graag met uw bestelling aan de slag. Laat ons uw kentekenplaathouder bedrukken!

Indien u nog vragen heeft of er niet uitkomt met het ontwerp, kunt u bellen naar; +31 (0)38 467 45 00 of mailen naar Sales@akroh.com

Benieuwd naar meer producten van AKROH? Kijk dan gerust eens op www.akroh.com

Ga terug naar het overzicht