Zondagsrust - Morgen zijn onze producten weer te bestellen Lees meer
Beste bezoeker, Bedankt voor uw interesse in onze producten. Vanuit een christelijke levensovertuiging zien we vandaag, zondag, als een rustdag. Het is daarom vandaag niet mogelijk om onze producten te bestellen. Morgen staat het hele AKROH-team weer klaar om uw bestelling of aanvraag te behandelen. We wensen u een fijne zondag en zien u graag terug op onze website! Met vriendelijke groet, AKROH Industries
Laagste prijs garantie
Snelle service & kwaliteit
GRATIS verzending
30 april 2024

Motorseizoen 2024 is begonnen

De start van het motorseizoen 2024 begint hier

motorseizoen

Het motorseizoen staat weer voor de deur. Nu we alweer een paar mooie dagen hebben gehad, begint het voorzichtig weer te kriebelen. Na een lange winterstop kijken we er allemaal erg naar uit om weer op de motor te stappen.

Dit is het moment dat de motor klaargemaakt moet worden om weer vele veilige kilometers te kunnen maken. Heerlijk genieten van de vrijheid, het weer en de omgeving.

Promotie op wielen

Om als motorzaak te profiteren van de vele motorrijders die ons land kent, is het een goed idee om bedrukte kentekenplaathouders op de motoren te monteren. Gratis reclame voor de zaak; letterlijk promotie op wielen.

De kentekenplaathouders worden in onze eigen fabriek gemaakt van sterk materiaal. Door het handige kliksysteem bevestigd u de kentekenplaat gemakkelijk in de houder. Deze kan geen kant meer op. De houders hebben een universeel gatenpatroon, zodat deze op elke motor gemonteerd kunnen worden.

Ontwerptool

In onze webshop zijn de motor kentekenplaathouders eenvoudig te ontwerpen en bestellen. Met onze opmaaktool kun je een ontwerp maken of een bestaand ontwerp invoegen. Zo is het mogelijk om gelijk te zien hoe de kentekenplaathouder eruit komt te zien. Komt u er niet uit? Wij staan altijd klaar om te helpen!

Klik hier en start gelijk met ontwerpen!

Ga terug naar het overzicht