Zondagsrust - Morgen zijn onze producten weer te bestellen Lees meer
Beste bezoeker, Bedankt voor uw interesse in onze producten. Vanuit een christelijke levensovertuiging zien we vandaag, zondag, als een rustdag. Het is daarom vandaag niet mogelijk om onze producten te bestellen. Morgen staat het hele AKROH-team weer klaar om uw bestelling of aanvraag te behandelen. We wensen u een fijne zondag en zien u graag terug op onze website! Met vriendelijke groet, AKROH Industries
Laagste prijs garantie
Snelle service & kwaliteit
GRATIS verzending
18 mei 2022

Kentekenplaathouder met eigen tekst en logo

De beste manier om meer naamsbekendheid te genereren als garagehouder? Een kentekenplaathouder met naam en logo van de garage. De allerbeste promotie op wielen.

De kentekenplaathouders van AKROH zijn perfect om auto’s te voorzien van bedrijfsnaam en logo. Alle kentekenplaathouders worden geproduceerd in eigen bedrijfshal door gebruik van de spuitgiettechniek. Hierdoor garanderen wij de beste kwaliteit tegen mooie prijzen.

Eigen ontwerp

Via de ontwerptool ontwerpt u eenvoudig een kentekenplaathouder met uw eigen tekst en logo. Hierdoor ziet u direct het resultaat op de kentekenplaathouder.

Heeft u vragen of lukt het niet met het gewenste ontwerp? AKROH denkt graag met u mee in het maken van het ontwerp. U kunt ons bereiken via 038-4674500 of mailen naar sales@akroh.com

Wat maakt de kentekenplaathouders van AKROH uniek?

De kentekenplaathouders met bedrukking worden geproduceerd in eigen bedrijfshal in Zwolle. Het produceren gaat via de spuitgiet techniek . Door de productie in eigen hal, levert AKROH de beste kwaliteit. Daarnaast biedt het vele voordelen in het ontwerpen van de eigen kentekenplaathouder en de prijzen die wij hierin hanteren. Naast het bedrukken van de kentekenplaathouders met eigen logo, biedt AKROH de mogelijkheid voor een eigen spuitgietlogo op de kentekenplaathouder. Hierdoor komt het logo meer naar voren en is het logo slijtvast.

Naast kentekenplaathouders voor auto’s produceert AKROH ook kentekenplaathouders met logo voor de scooter, motor en landbouwvoertuigen in Nederland en België.

Ga terug naar het overzicht